Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Onderzoek en ontruiming drugslab Middelburg

Toegevoegd: 26-06-2024, 16.30 uur
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - Gespecialiseerde eenheden van de politie zijn vanmorgen ingezet om onderzoek te doen in de loods te Middelburg waar gisteren een drugslab werd aangetroffen.

Gisteren trof de politie samen met medewerkers van de Fiod in de betreffende loods aan de Kuipersweg een drugslab aan. Direct werd er fors opgeschaald en controleerde de brandweer op veiligheid. 

Vandaag doen medewerkers van de Landelijke Faciliteit Ontmanteling onderzoek in de loods. Een gespecialiseerd bedrijf zal daarna de loods volledig ontruimen.De politiewoordvoerder laat weten dat er nog niet bekend is wat er geproduceerd werd in de loods. Het zou gaan om een eindproduct van een synthetische drugs. Er zou ongeveer 280 liter aan chemicaliën binnen hebben gestaan. Vanwege het veiligheidsrisicogehalte is de straat gedeeltelijk afgezet.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren