Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtwagenchauffeur aangehouden voor betrokkenheid invoer drugs

Toegevoegd: 26-06-2024, 20.02 uur
Vrachtwagenchauffeur aangehouden voor betrokkenheid invoer drugs
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

RITTHEM - De Zeehavenpolitie arresteerde vorige week een nieuwe verdachte op verdenking van betrokkenheid bij de invoer van drugs eerder die week.

De Zeehavenpolitie hield op donderdag 20 juni een vrachtwagenchauffeur aan in verband met betrokkenheid bij de grote cocaïnevangst van afgelopen week. De Douane trof op woensdag 19 juni  in een partij bananen een hoeveelheid van 3630 kilo cocaïne aan. De aanhouding van de chauffeur wordt in verband met onderzoeksbelangen pas nu bekendgemaakt. De 64-jarige man wordt verdacht van de betrokkenheid bij de invoer van cocaïne. De rechter-commissaris besloot dat de man nog zeker 14 dagen vast blijft zitten.

De eerder aangehouden 27-jarige man uit Middelburg werd afgelopen vrijdag in vrijheid gesteld. Na zijn aanhouding werd zijn woning doorzocht en werd hij gehoord. Op dit moment resteert er, volgens de politiewoordvoering van Zeeland-West-Brabant onvoldoende verdenking om de man langer vast te houden. 

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren