Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
41 files van totaal 150 km

Botsing tussen bedrijfsauto en E-step in Goes

Toegevoegd: 26-06-2024, 20.19 uur
De politie heeft de E-step meegenomen.
De politie heeft de E-step meegenomen.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Eugène Harthoorn

GOES – De ambulancedienst heeft woensdagmiddag een e-stepper onderzocht nadat deze betrokken was bij een verkeersongeval in Goes.

Het ongeval gebeurde omstreeks 16.40 uur op de Livingstoneweg in Goes. Door onbekende oorzaak kwamen bedrijfsbusje en een E-stepper met elkaar in botsing. De politie en ambulancedienst kwamen ter plekke.

De medewerkers van de ambulancedienst hebben één persoon medisch onderzocht. Er bleek geen sprake te zijn van letsel. De politie heeft de betrokken partijen geholpen bij het invullen van de schadeformulieren en de E-step meegenomen.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thijs (27-6-2024 om 10:32)
Door onbekende oorzaak......kwestie van gewoon niet op een e-step rijden! Die dingen zijn hier niet toegestaan op de openbare weg! Wie gaat nu de schade aan die auto vergoeden? NL kenende zal de automobilist wel weer de Sjaak zijn. Sta je dan dankzij zo'n lui pad...
Pieter S (26-6-2024 om 22:16)
Sinds wanneer mag een E step rijden op de openbare weg ? Onverzekerd, illegaal….
Motormuis (26-6-2024 om 22:06)
Een E-step is toch illegaal in nederland?? Hoe zou dit dan afgehandeld worden???
R2 (26-6-2024 om 21:17)
Kwestie van voorang nemen ipv krijgen,dom gedrag met dito gevolgen.
Piet (26-6-2024 om 20:26)
Door onbekende oorzaak......kwestie van geen voorrang verlenen aan de step. Ik fiets daar elke dag,en word daar vaak bijna ondersteboven gereden,omdat ze daar niet goed opletten
Cookie-instellingen beheren