Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
28 files van totaal 100 km

Avans onderzoekt criminele uitbuiting onder Zeeuwse jongeren

Toegevoegd: 26-06-2024, 21.31 uur
Avans onderzoekt criminele uitbuiting onder Zeeuwse jongeren
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – Avans Hogeschool zoekt deelnemers voor een onderzoek naar criminele uitbuiting onder jongeren in Zeeland.

De school roept ouders en verzorgers van de Zeeuwse jongeren op om te helpen bij het onderzoek. Namens het expertisecentrum Veiligheid en Veerkracht van Avans Hogeschool vragen zij hun aandacht voor hun onderzoek naar criminele uitbuiting onder jongeren in Zeeland. Zij proberen te begrijpen of jongeren (tussen de 12 en 18 jaar oud) vrijwillig betrokken raken bij criminaliteit of dat ze onder dwang staan. Eerdere studies hebben aangetoond dat een gecoördineerde aanpak van criminele uitbuiting noodzakelijk is, waarbij het perspectief van de ouder/verzorger van groot belang is. Daarom vinden zij het belangrijk deze enquête richting te verspreiden.

Het invullen van de enquête duurt ongeveer 10 minuten en alle informatie wordt volledig geanonimiseerd. Via thesistoolspro.com/survey/f1lec6620e11b4e233 kun je de enquête invullen. Hiermee help je de onderzoekers, maar uiteindelijk vooral de Zeeuwse jongeren! Vragen over dit onderzoek of liever persoonlijk contact met één van de onderzoekers? Neem dan contact op met het expertisecentrum via [email protected]

 

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren