Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Dodelijk ongeluk Zuiddorpseweg Overslag

Toegevoegd: 27-06-2024, 07.20 uur
De weg is ter plaatse afgesloten voor onderzoek.
De weg is ter plaatse afgesloten voor onderzoek.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Roland de Jong

OVERSLAG - Bij een ongeval in het Zeeuws-Vlaamse Overslag is donderdagochtend iemand om het leven gekomem. Dat meldt de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ).

De hulpdiensten kregen rond 06.40 uur de melding van een auto die te water zou zijn geraakt bij de Zuiddorpseweg. Hierop werd onder meer en duikteam gealarmeerd, maar toen de eerste brandweerwagen ter plekke kwam, bleek de inzet van duikers niet nodig te zijn. De opgeroepen traumahelikopter is ook niet meer ingezet.

Volgens de Veiligheidsregio is sprake van een eenzijdig ongeluk. Er is één dodelijk slachtoffer te betreuren. De politie gaat nader onderzoek doen naar de toedracht van het ongeval.

Later meer

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (27-6-2024 om 08:45)
Sterkte weer aan familie en bekenden en de hulpdiensten.
Cookie-instellingen beheren