Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Rommelige stranden een doorn in het oog voor strandwacht Dishoek

Toegevoegd: 27-06-2024, 13.06 uur
Op het strand blijft veel afval achter.
Op het strand blijft veel afval achter.
© Foto: Wijkagenten Veere
Door: Eugène Harthoorn

DISHOEK – De strandwachten van Dishoek ondervinden de laatste dagen hinder van veel zwerfafval op het strand. De politie waarschuwt te gaan handhaven.

De wijkagenten van Veere delen op hun sociale media de oproep om de stranden schoon te houden. De  politie  krijgt de laatste dagen geregeld meldingen van de strandwacht van Dishoek dat er veel afval op de stranden achterblijft. Er wordt opgeroepen de stranden schoon te houden.

De politie eindigt het bericht met de mededeling dat als het nodig is, dat er dan op gehandhaafd gaat worden.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (28-6-2024 om 14:02)
dit zegt weer meer dan genoeg over de ''mensheid'' vandaag schijnt het vrij '' normaal te zijn om je rotzooi achter te laten met het idee dat ruimt een ander wel op .en wanneer ouders dit doen wat voor voorbeeld geven ze dan aan de jeugd .niet dat vroeger alles beter was maar we werden wel geleerd om ons afval mee naar huis te nemen en daar in de vuilnisbak te gooien .degene die dit niet deed werd gecorrigeerd door de rest .wanneer je er nu wat van zegt krijg je een grote mond of erger .deze maatschappij gaat zo naar de kloten en dan naderhand gaan klagen
Peter (27-6-2024 om 14:51)
@Sjaak ik zie er genoeg. Maar ze sturen ze altijd de verkeerde kant op. Als ze in Diskhoek moeten zijn heeft Domburg de prioriteit. Moeten ze in Westkapelle zijn dan heeft Zoutelande de prioriteit. Als je ze niet nodig hebt zijn ze er met bosjes en heb je er meer last dan gemak van. Heb je ze nodig hebt zijn ze nergens te bekennen en hebben ze nergens tijd voor. Tja dan vinden de meeste mensen je wel vervelend worden als BOA.
Middelburger (27-6-2024 om 14:35)
Corrigeren werkt minder goed dan belonen. Dus een gemeente moet eigenlijk gewoon een strandtent in de buurt subsidie geven om gelijk ook niet te handhaven kosten te verminderen. Op welke manier? Al bekend. Geef de strandtent een stapel emmers met een groot bord erbij: Emmer met afval vol ingeleverd is gratis consumptie! Veel afval kost in het begin veel, minder afval ook gelijk amper iets.
Sjaak (27-6-2024 om 13:55)
U zegt het goed, handhaven !!!! Maar WAAR zijn onze handhavers ? Zie u ze nog op straat ? Onze jeugd is niet meer geleerd door hun ouders om niets op straat te gooien, onze hele maatschappij is verziekt door onnozel gedrag en 24/24 op het telefoonschermpje zitten kijken. En we steken alles op: Corona !!! Elke keer hetzelfde verhaaltje.
Cookie-instellingen beheren