Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

FIOD vindt tabakssnij- en droogmachines bij controle

Toegevoegd: 27-06-2024, 14.47 uur
Het Combiteam Smoke deed afgelopen dinsdag een inval bij het pand aan de Diodeweg.
Het Combiteam Smoke deed afgelopen dinsdag een inval bij het pand aan de Diodeweg.
© Foto: Roland de Jong
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - Het Combiteam Smoke trof afgelopen dinsdag in een loods in Middelburg tabakssnij- en droogmachines aan. Volgens de FIOD zijn er geen aanhoudingen verrichting.

Informatie uit het buitenland was aanleiding voor een integrale controle door de gemeente Middelburg en de politie Zeeland-West Brabant. In de loods werd door het Smoke-team, een samenwerkingsverband van Douane en FIOD, machines aangetroffen die vermoedelijk tabak verwerken voor een illegale sigarettenfabriek. Een kleine hoeveelheid tabak en lege dozen doen vermoeden dat de machines recentelijk nog gebruikt waren.

 Alle snij- en droogmachines, dozen en tabak zijn inmiddels afgevoerd en worden vernietigd.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
rianne (27-6-2024 om 19:29)
Dit was toch te verwachten?
Jordi Verschuuren (27-6-2024 om 17:44)
Dit past dus prima in het rijtje illegale drugshandel. Aanpakken en grenzen controleren, liever nog mensen voor hun verslaving behandelen.
R (27-6-2024 om 17:27)
Inmiddels, zijn er meer illegale dan legale verkooppunten
binair (27-6-2024 om 17:25)
Democratisch land noemen ze dat, ze dwingen je om te minderen met roken. Wat dat aangaat zie ik geen verschil met een regime zoals Noord-Korea.
Mike (27-6-2024 om 15:12)
Tja, als je een sigaretje duurder maakt dan een paar gram wiet of coke moet je er niet raar van staan te kijken dat de sigaret ook een onderwereld dingetje wordt.
Cookie-instellingen beheren