Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 6 km

Grootschalige zoektocht na "hulpgeroep" op Grevelingenmeer

Toegevoegd: 27-06-2024, 22.53 uur
Grootschalige zoektocht na "hulpgeroep" op Grevelingenmeer
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

BRUINISSE – Diverse hulpdiensten zijn donderdagavond ingezet voor een grootschalige zoekactie naar een vermiste zwemmer in het Grevelingenmeer.

Omstreeks 20.35 uur kreeg de alarmcentrale de melding binnen dat een persoon mogelijk iemand in het water van de Geul bij Herkingen had zien drijven en dat deze “drenkeling” mogelijk om hulp had geroepen.

Direct werd er fors ingezet. Een traumahelikopter en een politiehelikopter kwamen ter plekke en hebben boven het zoekgebied gezocht. Ook hielpen de redders van de KNRM van Ouddorp mee bij de zoektocht. Vanaf de kant stonden meerdere hulpdiensten te zoeken. Na een zoektocht van ongeveer anderhalf uur is de zoekactie afgeblazen. Voor zover bekend is er niemand aangetroffen.

 

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren