Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 29 km

Meisje op fiets aangereden, motorrijder aangehouden

Toegevoegd: 28-06-2024, 11.25 uur
Meisje op fiets aangereden, motorrijder aangehouden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

AXEL - Bij een aanrijding op de Kanaalkade in Axel is donderdagavond een 14-jarig meisje uit Axel gewond geraakt. Ze zat op de fiets toen ze geraakt werd door een motorrijder. De bestuurder hiervan is aangehouden.

De aanrijding gebeurde rond 19.00 uur. De 45-jarige motorrijder, eveneens afkomstig uit Axel, reed over de Kanaaldijk richting de Oranjestraat. Het meisje reed op haar fiets over de Ruyterstraat in de richting van de Kanaalkade. Toen zij overstak werd ze aangereden door de motor.

Het meisje viel van haar fiets en is ter controle naar het ziekenhuis gebracht. De opgeroepen traumahelikopter werd niet meer ingezet. De 45-jarige bestuurder van de motor is aangehouden omdat uit een eerste test bleek dat hij waarschijnlijk onder invloed reed van drugs, zo meldt de politie. Hoe de aanrijding kon gebeuren, wordt nog onderzocht.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Aud (29-6-2024 om 15:23)
Meisje had ook een fout kunnen maken
onde zoeker (29-6-2024 om 08:39)
Alle fietser naar een verkeers opleiding sturen (hoe de aanrijding gebeurde) kijk ff op Google het is een kruising waar je voorrang moet verlenen tov dem Kanaaldijk(Jaap heeft wel een punt dat drank en drugs niet in het verkeer thuis horen) voertuigen kunnen ook bij de domeinen verkocht worden beter dan slopen brengt het nog wat op
Jaap (28-6-2024 om 13:13)
Levenslang rijbewijs inleveren en voertuigen naar de sloop als het tuig betrapt wordt op rijden met drugs en alcohol. Wanneer gaan we eindelijk eens doorpakken in dit land om gewonden en doden in het verkeer tegen te gaan.
Cookie-instellingen beheren