Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Brandweer doet metingen aan boord jacht Bruinisse

Toegevoegd: 01-07-2024, 08.07 uur
Metingen van de brandweer leverden niets op.
Metingen van de brandweer leverden niets op.
© Foto: Brandweer Bruinisse
Door: Roland de Jong

BRUINISSE - De brandweer van Bruinisse is zondagavond uitgerukt om aan boord van een zeiljacht metingen te doen. Het jacht lag afgemeerd in de jachthaven van Bruinisse.

Rond 20.55 uur werd melding gemaakt van een koolmonoxidemelder die afging bij een jacht dat aan de steiger lag bij de Jachthavenweg. De brandweer deed aan boord van het jacht verschillende metingen, maar er werden geen verhoogde waardes geconstateerd.

De eigenaar kreeg van de brandweerlieden het advies om gedurende de nacht een paar raampjes open te laten en vandaag iemand in te schakelen om de technische installaties van de boot te controleren.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren