Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
105 files van totaal 378 km

Vlam zichtbaar bij DOW Terneuzen vanwege procesverstoring

Toegevoegd: 02-07-2024, 14.24 uur
Vlam zichtbaar bij DOW Terneuzen vanwege procesverstoring
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN - Boven het fabrieksterrein van Dow in Terneuzen is een vlam zichtbaar. Dow fakkelt af na een procesverstoring.

Veiligheidsregio Zeeland deelt via sociale media het bericht dat Dow weer aan het affakkelen in na een procesverstoring. Dit is in de omgeving zichtbaar. Er is geen gevaar voor de omgeving. De werkzaamheden kunnen nog enige tijd duren.

Fakkelen is een normale veiligheidsprocedure bij een storing of onderhoud. De vlam van de fakkel kan gepaard gaan met een brommend geluid en een felle gloed. Dow geeft aan dat het er alles aan doet om de overlast tot een minimum te beperken.

 

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Drica (3-7-2024 om 04:07)
What goes up must come down ik wacht op onderzoeken als bij Tata en Gemelot(ozi). Daar in Terneuzen en omgeving slikt men teveel van die American pie.
frank (2-7-2024 om 21:57)
DOW : Doe Opnieuw Weer !
R2 (2-7-2024 om 19:29)
Wel eens nagedacht over de gevolgen als ze het deden?
p (2-7-2024 om 17:47)
Je ziet ook aan de vlam en de zwarte rook, dat er geen gevaar is voor de omgeving. Wat een onzin verhalen, als wij de kachel stoken is het schadelijk en dit niet???
Michel (2-7-2024 om 17:08)
Net iets te vroeg, had beter komend weekend moeten zijn. Beetje warmte op de Ballade kan nooit wat kwaad.
Peter (2-7-2024 om 15:17)
DOW weer met lariekoek; Bij het affakkelen komen giftige dampen vrij, en een hoeveelheid kooldioxide (CO2) die bij het verbranden vrijkomt, gelijk aan de uitstoot van vele tienduizenden auto's
Cookie-instellingen beheren