Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Parfum zorgt voor hinderlijke geur in woning Terneuzen

Toegevoegd: 03-07-2024, 02.29 uur
De brandweer heeft de situatie onderzocht.
De brandweer heeft de situatie onderzocht.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – De politie en brandweer is vannacht ingezet bij een woning in het oude centrum van Terneuzen. In de woning was een hinderlijke lucht waargenomen.

De Officier van Dienst van de brandweer en de Adviseur Gevaarlijke Stoffen van de brandweer werden in de nacht van dinsdag op woensdag omstreeks 01.00 uur zonder spoed naar een woning aan de Donze Visserstraat gestuurd. In de woning was een hinderlijke geur waargenomen.

De brandweer heeft de woning gecontroleerd en meerdere metingen uitgevoerd. Na enige tijd was het incident meester en mochten de betrokkenen de woning weer betreden. De hinderlijke geur bleek van een flesje parfum afkomstig te zijn.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Middelburger (4-7-2024 om 07:58)
@ Kees, ligt hoogst waarschijnlijk aan het voer wat die ene hond krijgt. Sommige honden hebben moeite met bepaald voer. Krijgen ze een zeer vette en stinkende vacht van. Of juist weer een hele droge en stinkende vacht. Grote kans dat het aan het voer ligt.
VdVonck (3-7-2024 om 19:06)
Nee hoor Kees, gelukkig niet haha! Zo'n hond kan er weinig aan doen. De buurvrouw kan gewoon niet fatsoenlijk koken behalve met kruidenmix uit een pakje en heel veel uien.
Motormuis (3-7-2024 om 17:37)
Niet normaal! Wel makkelijk als je geen mensen in de buurt wilt.
Thera (3-7-2024 om 16:16)
Onvoorstelbaar waarvoor tegenwoordig hulpdiensten voor gebeld worden. Zelf nadenken en handelen blijkt er ingewikkeld. De centralist zou misschien ook wat meer kunnen doorvragen bij een melding of werkelijke inzet wel noodzakelijk is. Voor de brandweer misschien wel humor, zulke ondoordachte meldingen.
Kees (3-7-2024 om 15:51)
VdVonk Laat me raden die hebben zeker katten in huis of andere huisdieren die stinken. Bij ons zijn er ook hulphonden op het werk. Zij doet fantastisch werk en zijn geaccepteerd, maar één ervan stinkt enorm de andere ruik je niet
Uh Oh (3-7-2024 om 15:50)
Dat zal wel One Million van Paco Rabanne zijn geweest
Cookie-instellingen beheren