Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 56 km

Persoon bevrijd uit auto na ongeval N59 Serooskerke (S)

Toegevoegd: 04-07-2024, 00.13 uur
De brandweer heeft de bestuurder uit het voertuig bevrijd.
De brandweer heeft de bestuurder uit het voertuig bevrijd.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

SEROOSKERKE (S) – De brandweer heeft woensdagavond een bestuurder bevrijd uit een auto nadat deze betrokken was geraakt bij een frontale botsing op de N59 bij Serooskerke op Schouwen-Duiveland.

Diverse hulpdiensten, waaronder de brandweer van Burgh-Haamstede, werden omstreeks 20.50 uur met spoed opgeroepen voor een verkeersongeval op de N59. Ter plekke bleek dat er twee personenauto’s frontaal op elkaar waren gereden. Door de klap was één deur ontzet. De brandweer heeft de inzittende van de auto bevrijd.

Na een medische check is deze bestuurder naar het ziekenhuis gebracht. De andere bestuurder is door de politie naar het bureau gebracht. Beide auto’s zijn afgesleept door Ista. Tijdens het ongeval was de weg afgesloten.

 

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren