Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 25 km

Wijkagent Sluis heeft handen vol aan beschonken personen

Toegevoegd: 04-07-2024, 22.22 uur
Wijkagent Sluis heeft handen vol aan beschonken personen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

SLUIS – Meerdere personen waren vandaag in Zeeuws-Vlaanderen onder invloed. Een wijkagent van Gemeente Sluis had er de handen vol aan.

De politie werd in de loop van de dag opgeroepen voor een onwelwording in gemeente Sluis. Ter plekke bleek dat de desbetreffende persoon iets te diep in het glaasje had gekeken en moest worden nagekeken door het opgeroepen ambulancepersoneel.

Enige tijd later zag de diender een persoon die wilde gaan rijden. Aan deze bestuurder was te merken dat hij onder invloed was van alcohol. Hierop heeft dit persoon een rijverbod ontvangen.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (5-7-2024 om 13:12)
Weer gezeik over Agenten. Wat die dronklap betreft, niet teveel aandacht aan schenken, moet hij maar niet zoveel zuipen.
henky (5-7-2024 om 09:16)
Dan is hij wel aanwezig , ik heeft onze wijkagent 1x gezien hier en toen kwam hij voor mijn en als ik hem één terug bel verzoek achter laat dan hoor je ook niets ,dus wat heb je aan zo´n wijkagent
gerrit (5-7-2024 om 06:54)
ohhhhhhh hebben die in sluis een wijkagent!!!!!!!!!!!! ik woon 25 jaar in de gemeente sluis ik heb nog nooit een wijkagent gezien,,wel zie je ze als er een tak uit de boom valt,dan staan ze er met 5 wagens omheen,met de handen in de zakken
Cookie-instellingen beheren