Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 70 km

Gewonden bij ongeluk N665 's-Heer Arendskerke

Toegevoegd: 05-07-2024, 13.42 uur - Update: 05-07-2024, 14.22 uur
Door: Roland de Jong

‘S-HEER ARENDSKERKE - Bij een frontale aanrijding op de Noordzakweg (N665) tussen Heinkenszand en ‘s-Heer Arendskerke zijn vrijdag aan het begin van de middag twee personen gewond geraakt.

Vlakbij kasteel Arendsslot kwamen rond 12.30 uur een bestelbus en een personenauto met elkaar in botsing. De bestelbus kwam half in de berm tot stilstand, de personenauto belandde in een greppel. Ambulancepersoneel heeft zich over de inzittenden ontfermd. De brandweer verleende assistentie. Er zat niemand bekneld. De beide slachtoffers zijn met ambulances naar het ziekenhuis gebracht.

Bergers van Autobedrijf Kees Bek en Kuzee zijn ter plaatse gekomen om de auto's te takelen. Vanwege het ongeluk was de weg afgesloten tussen de rotonde bij de aansluiting met de A58 en de rotonde bij de kruising Postweg (N665) - Nieuwe Rijksweg (N664). Omstreeks 14.20 uur kon de weg weer grotendeels worden vrijgegeven.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willem (5-7-2024 om 16:34)
Op die weg trof ik een tijd geleden een spookrijder, oftewel iemand die moedwillig links bleef rijden, op een haar na ontsnapt aan een zwaar ongeluk, dacht even om te stoppen met autorijden. Erg veel sukkels in het verkeer, het lijkt of het er steeds meer worden.
job (5-7-2024 om 16:11)
.Net in middelburg ook kopstaartbotsing toerist ging even stilstaan om te kijken waarheen midden op rijbaan. onderweg van vrouwenpolder naar middelburg ook 2 ijna aanrijdingen gehad. 1 die het nodig vond 40 te rijden op 80 weg En nog een rotondewachter (iemand die pas rotonde opgaat als ie helemaa vrij is) veel siufies op deweg
Adam (5-7-2024 om 14:56)
Onwelwording wellicht, rechte weg en behalve landbouwvoertuigen mag je er niet inhalen.
Cookie-instellingen beheren