Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Insluiper bij woning Oude Boogaert Yerseke

Toegevoegd: 05-07-2024, 20.37 uur
Insluiper bij woning Oude Boogaert Yerseke
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

YERSEKE - De politie is op zoek naar mensen die kunnen helpen het onderzoek naar een insluiping in Yerseke de goede kant op te sturen. De insluiping vond plaats in de nacht van donderdag op vrijdag.

Tussen 03.55 en 04.00 uur werd een woning aan de Oude Boogaert bezocht door het dievengilde. De politie heeft via Burgernet een oproep gedaan in de hoop dat mensen zich melden met nuttige informatie waarmee de recherche aan de slag kan.

De politie zoekt onder meer mensen die een persoon of personen hebben gezien die zich verdacht gedroegen. Ook verdachte voertuigen kunnen worden gemeld. Hetzelfde geldt wanneer mensen camerabeelden uit de omgeving hebben.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
job (6-7-2024 om 18:31)
Ze zijn er weer druk mee. In domburg hebben de tijdelijke importserveersters en hun aanhang ook een slag geslagen.......... Geen inbraaksporen....... (sleutels?) de camerabeelden worden niet openbaar gemaakt. (preventie)
Cookie-instellingen beheren