Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Hondje doodgebeten in Vlissingen, politie zoekt getuigen

Toegevoegd: 09-07-2024, 17.14 uur
Hondje doodgebeten in Vlissingen, politie zoekt getuigen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Dit weekeinde heeft in Vlissingen een hond een andere hond doodgebeten. Dat meldt de politie. Er wordt nog gezocht naar getuigen.

Zondag liep een man met zijn hondje bij de Glacisstraat. Op een gegeven moment werd zijn viervoeter aangevallen door een andere hond, volgens de politie een groter Pitbull-achtig exemplaar. De bruine hond beet vervolgens het kleine hondje dood.

Volgens de politie sprong de Pitbull-achtige hond uit het openstaande raam van een auto. Mogelijk ging het om een grijze Volkswagen Passat. De politie is nog op zoek naar de eigenaar van de Pitbull-achtige hond. Mensen met tips over het bijtincident kunnen deze doorgeven via het telefoonnummer 0900-8844.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joop (9-7-2024 om 18:11)
En de eigenaar van de ‘dader’ is niet gebleven? Wat laf! Een beetje volwassen kerel of vrouw neemt zijn/haar verantwoordelijkheid. Zal vast wat te verbergen hebben. Hoop dat deze persoon zich alsnog meldt. Té triest voor woorden dit!
Mijn mening (9-7-2024 om 17:52)
Dan zal de eigenaar ook wel een laffe hond zijn. Hond inladen en wegwezen.
Maneblusser (9-7-2024 om 17:44)
Zal wel weer aan de baas liggen en vooral niet aan de hond! Zolang we blijven wegkijken van het probleem dat bepaalde hondenrassen met zich mee blijven brengen zal dit aan de orde van de dag zijn. Verbieden van bepaalde hondenrassen in Nederland en anders een zware test voor men een bepaald ras mag aanschaffen.
Cookie-instellingen beheren