Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 22 km

Auto te water bij oprit A58 Middelburg

Toegevoegd: 10-07-2024, 02.39 uur
Foto 9 van 20

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
De hoge hoed (10-7-2024 om 08:41)
Nog ongeveer 10 auto's te gaan, en dan gaat de gemeente ineens wakker worden en denken waarom daar eigenlijk nog geen vangrail staat. Maar ja, een vangrail kost geld.....sterkte voor de bestuurder, volgende keer maar weer wat minder hard.
Peter (10-7-2024 om 08:18)
Ze willen en gaan er geen cent aan uit geven als het om verkeersveiligheid gaat. Het gaat daar zo vaak mis. Maar een vangrail kan er niet vanaf in het land wat de hoogste motorrijtuigenbelasting van heel Europa heeft. Zelfs Zwitserland en Noorwegen zijn stukken goedkoper. Bij de politie flitsen ze er op los en moeten doelstellingen behalen. Om het begrotingstekort te dichten. BOA`en andere handhavers hebben ook een doelstelling. En alles onder het mom van veiligheid. Geld wat binnen komt dd.m.v. motorrijtuigenbelasting en geld wat binnen komt d.m.v. boetes mag best gebruikt worden voor een vangrail. Een stukje veiligheid.
Cookie-instellingen beheren