Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Gewonden bij vechtpartij op AZC Goes

Toegevoegd: 11-07-2024, 15.04 uur
De politie sloeg ter plekke één persoon in de boeien.
De politie sloeg ter plekke één persoon in de boeien.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - Op het terrein van het asielzoekerscentrum aan de Anthony Fokkerstraat in Goes heeft woensdagavond een vechtpartij plaatsgevonden. Hierbij raakten meerdere personen gewond. Eén persoon is aangehouden.

Volgens de politie vond rond 21.10 uur op het terrein een vechtpartij plaats tussen meerdere minderjarige jongens. Hierbij werden ook ruiten ingetrapt en andere vernielingen gepleegd. Volgens de woordvoerder bedreigden verschillende bewoners ook een medewerker van het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA).

"In totaal waren er drie jongeren gewond. Eén daarvan is met de ambulance meegegaan naar het ziekenhuis. De andere twee zijn op het terrein behandeld", aldus de politie. Ter plekke werd één persoon in de boeien geslagen.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzenaar (12-7-2024 om 07:18)
Ze zijn van harte welkom in Terneuzen! :) salaam alaykoum
Jason (11-7-2024 om 23:20)
@Barth Vos De cijfers die u zo evenbsimpel overneemt van het COA zijn 100% correct? en u gelooft ook nog in sinterklaas en de kerstman zeker....
Wegwezen (11-7-2024 om 22:11)
Ongeloofelijk, dan krijg je al met voorrang op jongeren die een huisje zoeken een plaatsje en dan misdraag je je ook nog. Zet ze maar heel snel op de boot ! Gelukkig hebben we een rechts kabinet die aan de slag gaat
Goesenaartje (11-7-2024 om 21:13)
Het COA liegt alles aan elkaar.
Joris (11-7-2024 om 20:36)
@Barth Vos: Blindelings vertrouwen op cijfers die het COA verstrekt zou ik niet doen. Als de cijfers niet bevallen gebruiken ze gewoon een andere rekenmethode om de publieke opinie niet al te nadelig te beïnvloeden ten aanzien van de illegale instromers. Wel bijzondere dat dit bericht in het nieuws komt, de meeste inzet van hulpdiensten bij AZC's wordt eruit gefilterd.
WRX (11-7-2024 om 19:57)
In Terneuzen gaan ze daar vast geen last van hebben. Driewegen zet je maar schrap!! Politie heeft weinig capaciteit. Zo komen ze nooit aan boeven vangen toe.
Cookie-instellingen beheren