Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Schade bij botsing vrachtwagens N57 Serooskerke (SD)

Toegevoegd: 12-07-2024, 16.52 uur
De beide vrachtwagens raakten beschadigd.
De beide vrachtwagens raakten beschadigd.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

SEROOSKERKE (SD) - Op de N57 bij Serooskerke op Schouwen-Duiveland is vrijdagmiddag flink wat schade ontstaan bij een botsing tussen twee vrachtwagens.

Het ging rond 14.00 uur mis bij de kruising Dammenweg - Stoofweg. Voor zover bekend liep geen van de chauffeurs letsel op. Wel ontstond er de nodige schade. Truckbergers van Kuzee hebben de vrachtwagens afgesleept. Een monteur is ter plekke gekomen voor de lantaarnpaal die bij het ongeval beschadigd raakte.

Omdat er veel rommel op de weg terecht was gekomen, werd een zogeheten ZOAB-cleaner ingezet. De politie en Rijkswaterstaat leiden het overige verkeer langs de ongevalslocatie geleid. Rijkswaterstaat laat via social media weten dat de weg naar verwachting rond 18.00 uur weer vrij is en dat in de tussentijd omleidingsroute U-11 gevolgd kan worden.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren