Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietsster gewond bij botsing in Vlissingen

Toegevoegd: 12-07-2024, 18.40 uur
Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig te zijn.
Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig te zijn.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een vrouw is vrijdag aan het einde van de middag gewond geraakt toen ze in Vlissingen met haar fiets ten val kwam na een botsing met een auto.

Het ongeluk werd in eerste instantie gemeld als zijnde op de Hellingbaan maar bleek te zijn gebeurd op de kruising van de Peperdijk met de Wagenaarstraat. Nadat rond 17.55 uur melding was gemaakt van het ongeluk, ontfermden ambulancemedewerkers zich over de gewonde fietsster.

Na onderzoek bleek de vrouw niet mee te hoeven naar het ziekenhuis. De fietsster is door iemand opgehaald. De automobilist kon na het afleggen van een verklaring zijn weg vervolgen. Hij bleek niet onder invloed te hebben gereden.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren