Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist uur vast in auto na ongeluk Nieuwdorp

Toegevoegd: 13-07-2024, 08.13 uur - Update: 13-07-2024, 08.40 uur
Door: Roland de Jong

NIEUWDORP - Na een ernstig verkeersongeluk in havengebied Vlissingen-Oost bij Nieuwdorp heeft zaterdagochtend een slachtoffer ongeveer een uur lang vastgezeten in een auto.

Het (voor zover bekend) eenzijdige ongeluk gebeurde rond 07.00 uur op de Europaweg Zuid tussen de opgang naar het Kalootstrand en de kruising bij de Italiëweg. Brandweerlieden kwamen vanuit Borssele en Goes met spoed ter plekke om het slachtoffer te bevrijden. Rond 08.00 uur kon de persoon uit het voertuig worden gehaald en op een brancard worden gelegd.

Ambulancemedewerkers hebben het slachtoffer met onbekende verwondingen overgebracht naar een ziekenhuis. Vanwege de hulpverlening was de Europaweg Zuid tot 08.15 uur volledig afgesloten voor al het verkeer. Over de toedracht van het ongeluk is nog niets bekend.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk (13-7-2024 om 15:55)
@Zeeuw: een nobel streven, maar mijns inziens nutteloos. Zolang automobilisten zich niet aan de toegestane snelheid houden, blijven dit soort ongevallen gebeuren. Hopelijk ziet de Politie dit ook in en wordt er hier regelmatig snelheidscontrole gehouden.
Zeeuw (13-7-2024 om 09:36)
Een week of wat geleden heb ik een melding bij de politie gedaan over de snelheid in Vlissingen-Oost. Sinds de nieuwe asfaltlaag op de Europaweg-Noord is het daar een racebaan geworden. "Het wachten is op het eerste ongeluk", zei ik nog. En voila, een kilometer of wat verderop is de eerste al.
Cookie-instellingen beheren