Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Hardleerse fietser opnieuw op de bon geslingerd

Toegevoegd: 15-07-2024, 08.38 uur
Hardleerse fietser opnieuw op de bon geslingerd
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Politieagenten van het basisteam Walcheren hebben zondagmiddag een hardleerse fietser op de bon geslingerd tijdens een staandehouding.

Volgens de politie had de fietser een telefoon in zijn hand tijdens het fietsen. Bij nadere controle bleek de persoon in kwestie geen identiteitsbewijs bij zich te hebben. De identificatieplicht houdt echter in dat iedereen vanaf 14 jaar een geldig identiteitsbewijs moet kunnen tonen als de politie daar om vraagt.

Omdat de man al eerder was bekeurd voor het niet kunnen tonen van een identiteitsbewijs werd hier vandaag opnieuw een boete voor uitgeschreven. "Een gewaarschuwd mens...", schrijft de politie bij een bericht over het voorval op social media.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Koos P. (15-7-2024 om 16:17)
Aan sommige reacties te lezen maken sommigen onder ons regelmatig wat geld over van hun salaris of uitkering. Sterkte met jullie verwerkingsproces, jullie komen er hopelijk ooit nog wel een keer doorheen! Goed werk, politie!
Emergo (15-7-2024 om 16:00)
@Peter Ja, ja Eerst, zoals gewoonlijk de politie over het minste of geringste afzeiken en dan aankomen met : ik zeg niet dat je geen bonnen moet schrijven.Lachwekkend.
Dapper (15-7-2024 om 14:42)
Nou nou hele stoere man hoor die agent. Dappere daad mijn complimenten.
Peter (15-7-2024 om 14:35)
@ABJ, inderdaad. Agenten met een te groot ego. Maar ze hebben een financieel target te behalen. (Gewoon boete Quotum maar dan anders verwoord) Deze ambtelijke kans pareltjes klagen over zwaar werk en willen vervroegd pensioen en zouden daarom geen bonnen uitschrijven. Hahaha dus schrijven ze na deze chantage actie 4x zoveel bonnen uit. Dan moet je wel creatief zijn. Toch? Het beroep als agent is aardig gedegradeerd. Helaas hebben ze er zelf aan meegewerkt. Alleen dat laatste is nog niet doorgedrongen. Da´s dan weer jammer. Ik zeg niet dat je geen bonnen moet schrijven.
sat (15-7-2024 om 13:35)
ABJ er mag niet gebeld worden tijdens rijden punt ze zouden beter ook toestel meedoen en na 24uur ophalen met geld op het kantoor denk mensen het dan misschien leren hoeveel ongelukken gebeuren er zo en boete fiets of auto hetzelfde het mag niet .
bram goeree (15-7-2024 om 13:05)
AJB misschien niet maar wanneer de politie niks doet word daar weer over geklaagd .als jij de ''ideale'' oplossing of de ideale wereld weet horen we het graag .
Cookie-instellingen beheren