Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Opnieuw fietsen gestolen aan de Walcherse kust

Toegevoegd: 15-07-2024, 08.42 uur
Opnieuw fietsen gestolen aan de Walcherse kust
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

OOSTKAPELLE - In de omgeving van Oostkapelle zijn dit weekeinde opnieuw verschillende fietsen gestolen. Ook nu waren Duitse toeristen de dupe.

De afgelopen tijd maakte de politie al meermaals melding van gestolen fietsen. In juni werden bijvoorbeeld verschillende tweewielers weggenomen in de omgeving van kasteel Westhove. Onder de slachtoffers waren ook toeristen. In Domburg leidde een gerichte undercoveractie tot de arrestatie van een 42-jarige fietsendief. 

In samenwerking met ondernemers onderzoekt de gemeente Veere hoe het aantal fiietsendiefstallen kan worden verminderd. Zo doet de gemeente dit jaar mee aan de nationale campagne Staat E-lekker. Er worden onder andere bij strandopgangen borden geplaatst om mensen bewust te maken om je fiets goed op slot te zetten.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Motormuis (16-7-2024 om 10:01)
Ja @fietser. is waar. Was ook maar grapje! Hij zal geen baas hebben. Ja... de grote baas: de staat.. Wij moeten gaan leren, ons aan te gaan aanpassen aan zulke lui!! Pfff
job (15-7-2024 om 17:37)
lol motormuis........... Zou het niet zo zijn dat 0 uren contract en slecht weer hen die kant op bewegen? 0 uren contract hebben wij toegestaan? hand in eigen boezem.
fietser (15-7-2024 om 15:11)
@ motormuis, denk je nu echt dat die daar mee zitten. De verhuurder van de fietsen moet de mensen beter voorlichten en ook de Gemeente kan dat middels folders en borden. Maar men moet dan wel een goed 2e slot hebben. Ze lopen er gewoon op, dus beter investeren in camera toezicht op dit soort plekken. Je kunt je fiets nu eenmaal niet meenemen op het strand of naar het paviljoen als je iets gaat eten of drinken. Misschien maar bewaakte stallingen aanleggen, mensen die er wat mee kunnen verdienen zijn er best.
Motormuis (15-7-2024 om 12:55)
Ook weer lekker zulke lui in je gebied. Ik vermoedt dat het voor de verkoop is. Zon fiets brengt minimaal op natuurlijk in de illegale wereld. TIP: Ga een paar overuren maken bij je baas, zal meer opbrengen!! Loop je ook geen gevaar gepakt te worden!
Cookie-instellingen beheren