Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Onwelwording bij medische noodsituatie Middelburg

Toegevoegd: 15-07-2024, 08.49 uur
Onwelwording bij medische noodsituatie Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Toen hulpverleners waren bij een medische noodsituatie in Middelburg is vannacht een tweede persoon onwel geworden. De hulpdiensten hebben zich over beide personen ontfermd.

De ambulancedienst was naar een adres aan de Korendijk gestuurd omdat iemand daar een epileptische aanval had gekregen, zo meldt de politie. "Terwijl een bewoner de voordeur opende, raakte zij buiten bewustzijn en waren er dus twee patiënten op het adres. De politie werd ook opgeroepen en verleende de eerste opvangzorg aan de tweede patiënt", zo meldt de politie.

Een tweede ambulanceteam werd opgeroepen om zich verder over de bewusteloos geraakte persoon te ontfermen. Rond 04.25 uur werd ook nog een ladderwagen van de brandweer opgeroepen maar volgens de politie hoefde deze uiteindelijk niet ingezet te worden. De initiële patiënt werd door de ambulancedienst overgebracht naar het ziekenhuis.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren