Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man wordt onwel in Westdorpe. traumahelikopter ingezet

Toegevoegd: 15-07-2024, 14.53 uur
Door: Eugène Harthoorn

WESTDORPE – Meerdere hulpdiensten zijn vanmorgen ingezet voor een medische noodsituatie bij een woning in Westdorpe. Het traumapersoneel kwam ter plaatse.

Maandagmorgen om 11.00 uur werden twee ambulances, twee eenheden van de politie en het Rotterdamse Mobiel Medisch Team opgeroepen voor een noodsituatie bij een woning aan de Molenstraat. De traumahelikopter landde na ongeveer 20 minuten vliegen omgeving van het incident.

De medici ontfermden zich over de onwel geworden man. Hij is vervolgens met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Een arts ging mee. De traumahelikopter is vervolgens in Goes geland om de arts weer op te halen. De Goesse brandweer stond standby.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Drica (15-7-2024 om 17:08)
Dit snap ik niet! Het geval was in Westdorpe op een steenworp afstand van Gent en in de regio van Zorgsaam komt er een heli uit Rotterdam die de patient naar Goes brengt. Is het omdat het ADRZ banden heeft met het Erasmus in Rotterdam en Zorgsaam met Gent? Kunnen de kosten niet beter lager? Ik snap de logica niet ik zat in de bus en heb de heli zien vliegen. niet gek dus dat Zorgsaam zo een groot tekort heeft al hun klanten worden weggevlogen.
Cookie-instellingen beheren