Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw uit auto bevrijd na ongeluk N57, weg afgesloten

Toegevoegd: 16-07-2024, 12.06 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De brandweer heeft dinsdag iemand bevrijd na een aanrijding op de Havenpoortweg (N57) tussen Middelburg en Serooskerke (W). De N57 is vanwege het ongeluk momenteel afgesloten.

In de buurt van de Van Het Hoffweg bij Sint Laurens kwamen rond 11.40 uur een  Duitse camper en een Nederlandse personenauto met elkaar in botsing. Door de klap belandde de camper in de berm, de personenauto reed van het talud af. In de personenauto zat een vrouw welke door de brandweer moest worden bevrijd. Twee ambulanceteams zijn ter plekke. De inzittenden van de camper bleven voor zover bekend ongedeerd.

Vanwege het ongeluk is de weg ter plekke volledig afgesloten. Richting Middelburg stond volgens Rijkswaterstaat rond 12.10 uur een file van bijna 5 kilometer. Andersom was sprake van een file van zo'n 3 kilometer. Hoelang de afsluiting nog gaat duren, is niet bekend.

 

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
optimist (16-7-2024 om 14:56)
@Peter, als iedereen gewoon oplet en op de eigen weghelft blijft, kan je niet frontaal op een tegenligger rijden. Door rond te kijken naar de omgeving (een tractor dealer bijvoorbeeld, die daar een serie tractors uitgestald heeft) of te zitten appen of wat dan ook, ontstaan dit soort ongelukken. Ligt dat aan de weg of aan de auto/kamper bestuurders?
Mar (16-7-2024 om 14:42)
@Peter wat bedoel je met stilstaand verkeer!? Je hoort op te letten, mogelijk dit een inhaalmanoeuvre, getuigen!? Mensen moeten met autorijden bezig zijn en opletten. Als ze de omgeving willen bekijken, gaan ze maar fietsen. En Een camperaar kan een dashcam nemen. De bijrijder kan foto's maken.
Peter (16-7-2024 om 13:42)
Sterkte. Het is het zoveelste ongeval op deze K...T weg. De weg was een verademing als rondweg maar verandert nu van een verademing is een drama weg. Hoe vaak het daar fout gaat is ongekend. Zet er een midden berm neer, waarschuw voor stilstaand verkeer.
Cookie-instellingen beheren