Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie aanhoudingen na vondst amfetamine en vuurwapen in auto

Toegevoegd: 16-07-2024, 14.08 uur
Drie aanhoudingen na vondst amfetamine en vuurwapen in auto
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

KAPELLE -Tijdens een algemene verkeerscontrole op de Vierwegen bij Kapelle trof de politie vannacht drugs en een vuurwapen aan. Alle inzittenden zijn aangehouden.

Agenten controleerden in de nacht van maandag op dinsdag  om 00:45 uur een auto. In deze auto vond de politie een kilo amfetamine en een vuurwapen verstopt in een koffer.

Een 46-jarige vrouw uit Vlissingen, een 47-jarige man uit Middelburg en een 24-jarige man uit Nieuwegein zijn hiervoor aangehouden. De verdachten zitten nog vast en worden verhoord.

 

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ineke (17-7-2024 om 06:30)
Rien. Het zijn geen jochies hoor. Waarschijnlijk ouders die hun zoon opleiden in het criminele circuit.
Rien (16-7-2024 om 16:23)
Domme jochies, moeten nog veel leren, want zo kom je niet verder in de wereld.
Jaap (16-7-2024 om 16:19)
Dit maakt weer eens duidelijk dat deze controles goud waard zijn doordat er uitschot tegen de lamp loopt. Het wordt tijd dat er meer geld en mensen beschikbaar komen om controles en surveances uit te breiden, want er is meer tuig onderweg, zowel overdag als in de nacht, dan als men denkt.
Cookie-instellingen beheren