Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Golf bijna in watergang Althoornweg Middelburg

Toegevoegd: 16-07-2024, 15.58 uur
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG –  Een Volkswagen Golf is dinsdagmiddag bijna in een watergang bij het politiebureau in Middelburg beland. De bestuurster bleef ongedeerd.

De politie werd omstreeks 14.55 uur ingezet voor een ongeval ter hoogte van het brugje over de watergang langs de Althoornweg in Middelburg. Een bestuurster van een VW reed volgens eigen zeggen per ongeluk tegen het verkeer in en bedacht op het laatste moment om te draaien. Hierbij ging het mis en belandde ze bijna met haar auto in de watergang.

De politie heeft voorzien in een wegafzetting en heeft het verkeer over het naastgelegen fietspad geleid. Een bestuurder is aangesproken op zijn rijgedrag omdat hij voor het aangeven van de politie al het fietspad opdraaide en de file passeerde. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de weer op de weg getrokken. De auto kon op eigen kracht verder.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ed (19-7-2024 om 15:10)
@Timsalabim: De gemiddelde bejaarde vrouw heeft niet dat soort velgen onder de auto en geblindeerde ramen. Maar een achteruit versnelling was blijkbaar optioneel.
Timsalabim (18-7-2024 om 13:40)
Hoe weet jij dat Middelburger? Dat kan jij helemaal niet weten, ze reed “per ongeluk” tegen het verkeer in; klinkt meer als een actie die een bejaarde vrouw uitvoert dan als een bewuste actie van een jongere…. Ik zie senioren in het verkeer vaak genoeg gekke capriolen uithalen; wat tevens de grootse reaguurders groep hier is op hvzeeland welk altijd maar commentaar levert op anderen. Dus wie kaatst….
Middelburger (17-7-2024 om 14:43)
Mobiele telefoongebruik waarschijnlijk. Als je op deze manier bijna in de plomp terecht komt mag er wel een melding bij RDW voor de rijvaardigheid wat mij betreft, vreemde actie
Stephan (17-7-2024 om 10:39)
Kon deze dame de auto niet meer achteruit rijden? Gelukkig was ze nog zo alert om de auto tijdig tot stilstand te brengen.
Lentezon (17-7-2024 om 10:27)
Golf maakt bijna Golven.
De hoge hoed (16-7-2024 om 18:54)
En weer bijna eentje in de plomp. Tja, zeeuwen hebben duidelijk iets met water. Misschien is de aantrekkingskracht te groot?
Cookie-instellingen beheren