Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie bemiddelt bij verkeersruzie parkeerterrein Gamma Vlissingen

Toegevoegd: 16-07-2024, 20.43 uur
Beide voertuigen liepen aan de bumper schade op.
Beide voertuigen liepen aan de bumper schade op.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – De politie is dinsdagavond ingezet voor een ongeluk die ontaarde in een verkeersruzie ter hoogte van de Gamma te Vlissingen.

De alarmcentrale van de politie kreeg dinsdagavond omstreeks 19.45 uur de melding binnen van een verkeersongeval met letsel op de Govert Flincklaan te Vlissingen. Ter plekke bleek dat er een botsing had plaatsgevonden op de nabijgelegen rotonde en dat de betrokkenen naar de Gamma waren gereden.

Aldaar ontstond volgens getuigen een verkeersruzie. De politie heeft bemiddeld tussen de Nederlandse jongedame en het Duitse gezin. Beide voertuigen liepen lichte schade op aan de bumpers. Er raakte niemand gewond.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (17-7-2024 om 11:26)
@Mark, dat is dan uw ervaring. Was zelf betrokken bij een ongeval met Duitsers. Deze dames wilden juist perse de politie erbij om te bevestigen dat zij daadwerkelijk fout waren. Begrijpelijk, zou ik zelf ook willen in een vreemd land.
Peter (17-7-2024 om 08:41)
@Mark, kom je aan een Duitser zijn auto dan kom je aan zijn heiligdom. Don`t touch the car from a German zoals ze in Engeland zeggen. Ze Scheiden nog liever van hun vrouw dan dat de auto de deur uit moet. Ze poetsen, vertroetelen het ding beter dan hun kinderen. Ze sluiten er net zulke dikke leningen voor of Financial lease als die dikke auto zelf. Kortom, de auto van een Duitser is heilig. En ja overkomt die heilige graal dan iets dan moet er direct politie bij komen in Duitsland. En ach het zijn echt maar lichte beschadigingen zoals je op de foto ziet. Schade rapportje invullen en klaar. Toch? Maar dan de vraag wie is schuldig? En doet die moeilijk?
M@rk (16-7-2024 om 21:01)
Ik weet niet hoe het in Duitsland geregeld is maar Duitsers lijken niets te willen regelen zonder politie erbij. Vorig jaar ook lichte schade gezien bij een aanrijding. Ze deden ontzettend moeilijk richting de Nederlandse bestuurster. Zelfs met de politie erbij.
Cookie-instellingen beheren