Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbraak bouwkeet Vlissingen, twee fietsen inbeslaggenomen

Toegevoegd: 16-07-2024, 22.40 uur
Naast de inbraak trof de politie ook twee fietsen aan.
Naast de inbraak trof de politie ook twee fietsen aan.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – De politie is vanavond met meerdere eenheden ingezet voor een inbraak aan de Van Bossestraat in Vlissingen. De politie heeft twee fietsen in beslag genomen.

De politie kreeg halverwege de avond de melding binnen van een gepleegde inbraak in een bouwkeet op een parkeerterrein aan de Van Bossestraat. Ter plekke bleek dat de inbreker(s) zich toegang had verschaft door een ruitje in te tikken. Met behulp van een ton was de dader naar binnen gekropen.

Ter plekke trof de politie ook twee fietsen aan onder verdachte omstandigheden. De politie heeft zowel de mountainbike als de herenfiets ontdaan van een hangslot om vervolgens naar het bureau te brengen. Bij het incident waren ook twee mannen. Of zij betrokken zijn bij het voorval is niet bekend.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren