Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Wielrenner aangereden door auto Muidenweg Wolphaartsdijk

Toegevoegd: 17-07-2024, 09.39 uur
De wielrenner is medisch onderzocht.
De wielrenner is medisch onderzocht.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

WOLPHAARTSDIJK – Een wielrenner is vanmorgen langs het Veerse Meer bij Wolphaartsdijk aangereden door een personenauto. Het slachtoffer is medisch onderzocht.

Het ongeval gebeurde woensdagmorgen omstreeks 08.35 uur op de kruising van de Muidenweg en De Piet. Door vermoedelijk een voorrangsfout kwamen een kleine personenauto en een wielrenner met elkaar in botsing. De politie en ambulancedienst kwamen ter plekke.

De wielrenner is medisch onderzocht. Of vervoer naar het ziekenhuis noodzakelijk was, is niet bekend. Zowel de auto als de fiets liepen schade op.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (18-7-2024 om 09:18)
@Fieters, voorrang moet je krijgen niet nemen. Gaat ook op voor wielrenners.
fietser (17-7-2024 om 11:29)
Voorrang verlenen is schijnbaar erg lastig. Sterkte aan beiden. Hoop dat het voor de fietser meevalt en hij er weer bovenop komt. En toch maar niet te hard fietsen als je een zijweg nadert.
Cookie-instellingen beheren