Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Twee mannen in kwartier tijd mishandeld in Goes

Toegevoegd: 18-07-2024, 15.25 uur
Twee mannen in kwartier tijd mishandeld in Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - In het centrum van Goes hebben zondagnacht twee mishandelingen plaatsgevonden. Deze vonden kort na elkaar plaats en de politie vermoedt dat het om dezelfde dader(s) gaat. De politie roept getuigen op om zich te melden.

Omstreeks 02.15 uur werd een man die op een bankje aan Grote Kade zat plots beet gepakt. Een man werkte hem naar de grond en gaf hem meerdere klappen op zijn hoofd. Het slachtoffer zag vervolgens drie mannen wegrennen. Ongeveer een kwartier later gebeurde er iets vergelijkbaars op de hoek van de Grote Markt en Lange Kerkstraat. Een man werd uit het niets van achteren op zijn hoofd geslagen. Het slachtoffer draaide zich om en kreeg nog een klap.

Nadat de politie was gebeld, keken agenten in de omgeving nog uit naar de daders maar dit leverde niets op. "De beide slachtoffers gaven signalementen door die overeenkomen. Daarom vermoeden wij dat het om dezelfde dader(s) gaat", zo laat de politie weten. Er wordt nog nader onderzoek gedaan naar de twee mishandelingen.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (19-7-2024 om 18:33)
@Thijs, gewoon de feiten melden en er niet omheen lallende. Ik deel jouw mening.
Thijs (19-7-2024 om 13:47)
@Mijn mening Die mag niet besproken worden want dat is eXtReEm ReChTs!!1!
Mijn mening (19-7-2024 om 00:19)
Kom maar op met de beschrijving van de daders.....
erik (18-7-2024 om 16:30)
normen en waarden zijn ver verdwenen helaas tegenwoordig triest en zielig volk zijn we geworden ! Het word zo zachtjes aan tijd om de biezen te pakken en dit land te verlaten voor een plek waar ze nog wel normen en waarden kennen en het het leven niet alleen om geld draait (want dat is het excuus toch waarom we onze moeder nog verkopen GELD!)
Cookie-instellingen beheren