Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie in Goes in actie voor man met 'vuurwapen'

Toegevoegd: 18-07-2024, 22.27 uur
Het aangetroffen voorwerp.
Het aangetroffen voorwerp.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - Politieagenten zijn donderdagavond in kogelwerende vesten in actie gekomen na een melding over een man die mogelijk een vuurwapen bij zich zou hebben.

Even na half negen kregen handhavers van de gemeente Goes van een oplettende burger de tip dat in de buurt van de Oostwal iemand op een bankje zat met een mogelijk vuurwapen in de hand. De melding werd direct doorgegeven aan de politie, die uit voorzorg kogelwerende vesten aan deed.

Het parkje werd afgezet en de politie benaderde de persoon waarover de melding was gedaan. "Na onderzoek van de politie bleek het te gaan over een voorwerp wat alle kenmerken had van een vuurwapen, maar dat niet was", zo laten de Goese handhavers weten. De politie heeft het voorwerp in beslaggenomen.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (20-7-2024 om 12:48)
Porselein dat jij het ''vermogen'' heb om echt van nep te onderscheiden oke ,maar dat geld niet voor de meesten en waarom neem je zoiets mee op straat ? dit heeft niks met spannend leven te maken maar met oplettende burgers ,gelukkig maar en goed werk van de politie hoor
Goesenaartje (20-7-2024 om 08:26)
Met een nep wapen zwaaien, duidelijk om aandacht te vragen, is dat leven? Wauw, dan ben je wel heel sneu.
Porselein (19-7-2024 om 22:50)
Jezus stel je niet zo aan, lijkt wel van porselein waar gaat dit over is t een grap? En dan nog die reacties hier onder alsof er wat vreselijk gebeurt is. Leven jullie niet ofzo als je dit al spannend vind och och
Jaja (19-7-2024 om 13:34)
Dit gaat de komende 5 tot 10 jaar alleen maar verergeren. En ja het heeft ook te maken met alle asielzoekers. Maar ook met 'binnenlanders' die door de bomen het bos niet meer zien. De 'maat'schappij en de 'samen'leving gaan eraan, wordt vaak geroepen. Komt dat door een samenhang van verschillende culturen en dus verschillen in verwachtigen tegenover elkaar? Wellicht. Maar tolerantie is de sleutel. Het is allemaal aan het verharden, we hebben allemaal onze (vaak ondoordachte) mening en deinzen niet terug deze te 'delen'. Stel eerst eens 20 vragen, als je al tot zoverre komt, zie antwoorden te krijgen en evalueer deze. Vorm dan je bescheiden mening. Kennis is macht? Alleen als je die kennis kunt toepassen.
Wallie (19-7-2024 om 11:21)
Ja, en straf/boete ook hopelijk? Wat een mafkees.
Cookie-instellingen beheren