Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Caravan schiet los op rotonde Burgh-Haamstede

Toegevoegd: 19-07-2024, 12.40 uur
Handhavers hebben gezorgd voor een afzetting.
Handhavers hebben gezorgd voor een afzetting.
© Foto: Handhaving Schouwen-Duiveland
Door: Eugène Harthoorn

BURGH-HAAMSTEDE – Op de N57 bij Burgh-Haamstede is vanmorgen een caravan losgeschoten van een personenauto. Handhavers van gemeente Schouwen-Duiveland stelden de situatie veilig.

Aan het einde van de morgen werden de handhavers naar de locatie van het ongeval gestuurd. Bij het nemen van een rotonde was de caravan losgeschoten van het trekkende voertuig.

De handhavers hebben samen met de wegbeheerder voor een afzetting gezorgd zodat de berger de caravan mee kon nemen.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Auto (20-7-2024 om 09:22)
Caravan staat mooi aan de kant. Wat hebben de handhavers voor bijdrage? Wat afzetten?
Archaios (19-7-2024 om 23:30)
@Arie een caravan is geremd dan is er geen sprake van een hulpkoppeling. Wel een afbreekkabel maar dat voorkomt niet dat een aanhangwager los kan schieten van de kogel.
Jacob (19-7-2024 om 21:39)
@peter jij ergert jezelf overal aan schijnbaar. Leer eens een op een cursus zelf beheersing om anderen te begrijpen. jij bent een zeer ervaren bestuurder die zich netjes aan de regeltjes houdt en er niet van doordrongen bent dat er technisch iets fout kan gaan. Een voorbeeld voor velen lijkt mij.
Arie (19-7-2024 om 16:55)
Dan zal er waarschijnlijk geen hulpkoppeling bevestigt zijn.
Peter (19-7-2024 om 16:09)
Tja de camping terreur is weer begonnen. kilometers achter inhalende caravans gereden. Vrachtwagenchauffeurs die debiel worden van treuzelende volstrekt onervaren camping gasten die het land onveilig maken met sleurhut, vouwwagen of camper. Man man. Laat die rommel thuis. Al helemaal als het gedrocht niet in orde is.
Cookie-instellingen beheren