Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Meerdere gewonden bij ongeval Zaamslag

Toegevoegd: 19-07-2024, 15.39 uur
Door: Eugène Harthoorn

ZAAMSLAG – Bij een kettingbotsing op de N290 bij Zaamslag zijn vrijdagmiddag meerdere personen gewond geraakt. De weg werd afgesloten.

Het ongeval gebeurde vanmiddag omstreeks 14.30 uur op de Terneuzensestraat tussen Terneuzen en Zaamslag. Door onbekende oorzaak reden drie motorvoertuigen achterop elkaar. De politie en meerdere ambulances kwamen ter plekke.

Volgens de politie raakten er meerdere personen gewond. Een exact aantal was niet bekend. Eén van de betrokken voertuigen is door een betrokkene zelf weggebracht. De andere twee personenauto’s moesten worden afgesleept door Kuzee. De weg was afgezet ten tijde van de afhandeling van het ongeval.

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marc (19-7-2024 om 19:29)
Het zal wel weer een gevalletje zijn van verkeerd afslaan komende vanaf de kraag mag je niet afslaan de drieweg in gebeurt aan de lopende band betreft hoofdzakelijk woon werk verkeer omheen zuid heb almeerdere aanrijdingen gezien handhaving gebeurt niet want je geeft je buren tenslotte geen bekeuring (is niet zo goed voor de relatie met je buren
JFK (19-7-2024 om 18:16)
oogjes open en afstand houden, kan er niets gebeuren !
Nick (19-7-2024 om 18:00)
Afstand houden schijnt sowieso moeilijk te zijn op deze weg toch zeker met de wegwerkzaamheden
Cookie-instellingen beheren