Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje vast in schommel Vrouwenpolder

Toegevoegd: 19-07-2024, 23.39 uur
Meisje vast in schommel Vrouwenpolder
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

VROUWENPOLDER – Een puber kwam vrijdagavond vast te zitten in een speeltoestel in Vrouwenpolder. De brandweer van Serooskerke kwam de jongere helpen.

De brandweer van Serooskerke werd vanavond omstreeks 21.30 uur zonder spoed opgeroepen voor een hulpverlening aan de Pelgrimstraat te Vrouwenpolder. Ter plekke bleek dat een jongedame in een schommel was geklommen, maar er niet meer zelfstandig uit kwam.

De brandweerlieden hebben de schommel gedemonteerd, vervolgens is het meisje weer vrijgekomen. De brandweer heeft hierna de schommel weer netjes gemaakt.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (21-7-2024 om 13:20)
op die leeftijd mag je toch wel verwachten dat ze wat '' verstandiger'' zijn ..ben het met Belas eens .niet alles hoeft betaald te worden door de belasting betaler .zelf het geld niet dan de ouders laten betalen
Ik (21-7-2024 om 13:20)
Nou ik had ze laten zitten,als je op deze manier aandacht wil.
Belast (20-7-2024 om 16:52)
Als het kind 14 j is, de rekening van schade en brandweer laten betalen
Mar (20-7-2024 om 09:15)
Op dat tijdstip in een speeltuin, als 14-jarige moet je toch al kunnen indenken, dat zo'n schommel voor jonge kinderen is. Denk dat ze zich best wel dom zal vinden nu.
Cookie-instellingen beheren