Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Hulpdiensten ingezet voor agressief persoon op Trekkertrek

Toegevoegd: 20-07-2024, 17.29 uur
Hulpdiensten ingezet voor agressief persoon op Trekkertrek
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

AAGTEKERKE – Meerdere hulpdiensten zijn vanmiddag ingezet voor een agressief persoon op de Trekkertrek in Aagtekerke.

De politie en ambulancedienst werden in de loop van de middag opgeroepen voor een melding van een agressief persoon op het terrein van Trekkertrek. Ter plekke bleek dat de persoon een acute vergifting of overdosis had van een bepaald middel.

De patiënt is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (22-7-2024 om 21:31)
@ JGeldif Dus je zegt dat je ervoor geleerd hebt? Dan weet je ook dat je van alchohol eventjes out kan gaan of niet dan? Wat een slimmerd ben jij zeg! En btw bij het verhaal staat er ”onbekende” intoxicatie dus je kan er nog steeds niks van weten! Gelukkig zijn er meer mensen in de reacties die jou als achterlijk zien en geen gelijk geven! Mooi om te zien zeg!
JGeldof (22-7-2024 om 09:30)
@Kees; Out liggen en 1 sec later door 4 man bedwongen moeten worden is geen alcohol. Dat is het verschil tussen verdovend en stimulerende middelen. En misschien heb ik er wel voor geleerd ;) Insta van ambu_zeeland bij de laatste volgdiensten story.
Henk (21-7-2024 om 22:42)
Wel knap dat je gezien heb dat hij bij de EHBO nog een lijntje nam zelfs geboeid op de brancard ambulance personeel even klaar gelegd voor hem.
Kees (21-7-2024 om 21:56)
Het is 100% geen drugs geweest maatje! Misschien te veel alcohol en de zon kan ook nog hè? Aan de alcohol zitten we allemaal en de ene kan er beter tegen als de ander.op welke insta heb ik dat moeten zien?
JGeldof (21-7-2024 om 19:56)
Ik stond er letterlijk bij. Het gebruik, toen ie op de wc lag, toen hij bij de EHBO was en toen hij geboeid mee ging op de brancard. Heb je ook de reactie van de ambulance dienst gezien op insta? "Intoxicatie" zal niet zijn gekomen door een bakje pinda's wat aan de datum was.
Kees (21-7-2024 om 19:41)
JGeldof, wat een gelul van je je tasje wordt rustig gecontroleerd! En denk je nou zelf bij trekkertrek dat mensen snuiven? Hout toch op! Geen onzin de wereld in brengen voor niks maat!
Cookie-instellingen beheren