Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie heeft handen vol aan overlastgevers

Toegevoegd: 20-07-2024, 17.34 uur
Politie heeft handen vol aan overlastgevers
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – Een van de wijkagenten van Vlissingen heeft vandaag meerdere overlastsituaties onder handen genomen in Vlissingen.

De politie kreeg in de loop van de middag de melding dat er een persoon onder invloed voor overlast zorgde bij een juwelier aan de Walstraat in Vlissingen. De man zou het personeel van de zaak lastig vallen. Toen de politie ter plaatse kwam, bleek de overlastgever al gevlogen te zijn en had verder buurtonderzoek geen resultaat.

Enige tijd later werd dezelfde wijkagent ingezet voor een melding van geluidsoverlast. Er werden door de melder harde bassen vanuit een woning gehoord. De politie ter plekke hoorde ook harde muziek en heeft de bewoner een waarschuwing gegeven voor het geluidsoverlast.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (20-7-2024 om 19:33)
Figuren die moedwillig overlast veroorzaken, zijn aso's die nergens om geven, die leven in een wereld van, ikke ikke en de rest kan stikken.
kees (20-7-2024 om 19:11)
Heftige meldingen allemaal....
Michelle (20-7-2024 om 17:59)
Wanneer temperatuur van het weer oploopt doet het temperament van de het volk mee!
Jac (20-7-2024 om 17:43)
"Leuk" die knoeperharde muziek als je relaxed in de tuin wilt zitten. Muziekje op de achtergrond aan prima maar ook hier een paar van die idioten die de muziek vaak vol openzetten met alle ramen en deuren open. Beetje rekening houden houden met elkaar lijkt voor een steeds groter worden groep lastig te zijn.
Cookie-instellingen beheren