Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee gewonden bij botsing fietsers in Vlissingen

Toegevoegd: 20-07-2024, 18.45 uur
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – Bij een botsing tussen twee fietsers op de Vlamingstraat in Vlissingen zijn zaterdag aan het einde van de middag twee personen gewond geraakt. Beide zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval gebeurde omstreeks 17.45 uur op de kruising met de Wagenaarstraat. Door vermoedelijk een voorrangskwestie kwamen de man en vrouw met elkaar in botsing. Beide personen raakten gewond. Meerdere politie-eenheden en ambulances kwamen ter plekke. Ook werd een traumahelikopter opgeroepen. Deze is ter hoogte van Spijkenisse retour gegaan.

De beide gewonden zijn onderzocht en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft de E-bike van één van de betrokkenen naar het huis van het slachtoffer gebracht. Ten tijde van de afhandeling van het ongeval was de kruising afgezet met linten.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Loes (20-7-2024 om 19:00)
Geen verrassing met een snelheid de bocht om komen vliegen er vanuit gaan dat er niemand aankomt. Ik zie ze dagelijks vliegen.
Cookie-instellingen beheren