Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
28 files van totaal 119 km

Oudere vrouw ramt met auto gevel portiekwoning Oost-Souburg

Toegevoegd: 21-07-2024, 16.31 uur
Door: Eugène Harthoorn

OOST-SOUBURG – Een oudere dame is vanmiddag met haar auto in Oost-Souburg tegen de gevel van een portiekwoning gereden. De gevel raakte beschadigd.

Het ongeval gebeurde  zondagmiddag op de M.A. van de Puttestraat. Volgens getuigen reed de vrouw opvallend door de straat deed enkele opmerkelijke handelingen. Vervolgens kwam zij met haar voertuig via de F. Leenhoutstraat de stoep op, over een grasveld om vervolgens tegen een voorgevel van een portiekwoning aan te rijden. Na een stuurcorrectie kwam de auto enkele meters verder tot stilstand. De politie en ambulancedienst kwamen ter plekke.

De politie heeft meerdere getuigen gehoord. Ondertussen heeft een verpleegkundig specialist van de ambulancedienst de vrouw in het voertuig onderzocht. Zij bleek niet gewond. Door de klap liep zowel de gevel als de auto schade op.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ed (22-7-2024 om 08:47)
@Peter: Hoezo zegt dit veel over gedragingen/misdragingen van de politie? En hoezo leeftijdsdiscriminatie? Wellicht is de dame in kwestie gewoon niet meer capabel genoeg om deel te nemen aan het verkeer.
willem (22-7-2024 om 08:18)
toen ik ca 15 jaar geleden door suikerziekte een enorme hypo kreeg heb ik mijn rijbewijs meteen ingeleverd. ik was toen 75 jaar. ik reed graag--maar niet tot elke prijs. en daarbij was het verkeer te snel voor mij geworden.
Willem (22-7-2024 om 00:11)
Mijn vader was 87 en dementerend, kreeg steeds zijn rijbewijs verlengd tot wij er een stokje voor staken, de dokters interesseert alleen het geld.
Peter (21-7-2024 om 18:39)
Ik hou het op leeftijdsdiscriminatie van dames en heren politie. @Kees, met lachgas op rijden kom je er beter vanaf als jeugd. Zelfs na 20 ongevallen. Dit zegt heel veel over gedragingen of misdragingen van de politie. Ongevallen zijn er dagelijks. Maar nu is het iemand van 90. Blij dat ik het nog lang niet ben.
kees (21-7-2024 om 17:02)
Ik hou het op lachgas. Sterk spul hoor.
Cookie-instellingen beheren