Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
31 files van totaal 129 km

Aanrijding tussen auto en scooter Torenweg Middelburg

Toegevoegd: 21-07-2024, 16.46 uur
Na een medische check hoefde de scooterbestuurder niet naar het ziekenhuis.
Na een medische check hoefde de scooterbestuurder niet naar het ziekenhuis.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – Een scooterbestuurder en een personenauto zijn zondagmiddag op de Torenweg in Middelburg met elkaar in botsing gekomen. De scooterbestuurder is medisch onderzocht.

Het ongeval gebeurde vanmiddag omstreeks 16.00 uur op de voorrangskruising met de Spinhuisweg. De scooterbestuurder kwam ten val. De politie en ambulancedienst kwamen ter plekke.

De jongeman die ten val was gekomen, is medisch onderzocht. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De auto liep schade op aan de voorzijde van het voertuig.

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan P (23-7-2024 om 07:21)
Dat is inderdaad een zeer gevaarlijke kruising zeker nu de Oude Vlissingseweg is afgesloten voor het auto verkeer is het op de Torenweg 10 keer drukker geworden. Zeker als je de Spinhuis weg in wil draaien moet je haast wel stoppen om te kijken of er geen fietsverkeer aankomt. die weten dat ze voorrang hebben en dat nemen ze ook zonder te kijken of het mogelijk is. als die kruising veiliger moet worden gemaakt ben ik van mening dat de haaientanden verlegd moeten worden naar het fietspad.
Joris (21-7-2024 om 20:18)
De Torenweg in Middelburg met vrijliggend fietspad en verderop diverse rotondes: Moet toch hartstikke veilig zijn. Fout gedacht. Duik even in het nieuwsarchief en er is geen andere weg in Middelburg waar het vaker raak is.
Cookie-instellingen beheren