Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Onbekenden in Zoutelande aan de haal met fietsen

Toegevoegd: 23-07-2024, 09.33 uur
De politie is een nader onderzoek gestart.
De politie is een nader onderzoek gestart.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

ZOUTELANDE - Vannacht zijn onbekenden in Zoutelande aan de haal gegaan met een groot aantal fietsen. Er werden ook verschillende andere goederen aangetroffen. De politie is een onderzoek gestart.

Volgens de politie kwam rond 03.30 uur de melding dat een aantal personen een 'spoor van chaos' had achtergelaten. Op het parkeerterrein op de hoek van de Deurloostraat en de Nieuwstraat stonden in totaal 14 fietsen. "Enkele fietsen waren slotvast afgesloten, sommigen waren geopend met de fietssleutel", zo vertelt de politie. Afgezien van de grote hoeveelheid fietsen die werd aangetroffen, lagen er ook meerdere goederen, variërend van audiovisuele apparatuur tot (zwaar) gereedschap.

De politie wil graag met spoed in contact komen met de mogelijke eigenaar(s) van de goederen. Men is ook op zoek naar camerabeelden. "Aangezien de goederen (zoals het er nu naar uit ziet) uit het gehele dorp afkomstig kunnen zijn, kunnen wij hulp goed gebruiken. Voor de benadeelden is het prioriteit dat zij hun spullen terugkrijgen", aldus de politie.

Tips zijn bij de politie welkom via het telefoonnummer 0900-8844.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
optimist (23-7-2024 om 19:20)
En dan komt er snel een leeg vrachtautootje aangereden, alles vlug erin, en een poosje later rijdt het spul de grens over, richting Bulgarije of zo, en kan iedereen naar zijn spullen fluiten. Nèt op tijd gestoord in hun dieven werk.
Ja-Ja (23-7-2024 om 17:45)
Politie.?? Waarom moet de burger het weer oplossen? Jullie worden er goed voor betaalt. Bij tips doen ze gewoon niks.Ik praat uit ervaring.
Peter (23-7-2024 om 15:50)
We kunnen klagen wat we willen op de politie maar er is eindelijk ook goed nieuws. Ze hebben op heterdaad fietsendieven betrapt. Bravo en hulde voor de politie. En ook nu in Zoutelande hebben ze door gehad dat ze niet enkel zijn aangenomen om bonnen te schrijven. Dat is goed nieuws en verdient waardering en respect.
Cookie-instellingen beheren