Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder gewond bij ongeluk Assenburgweg Borssele

Toegevoegd: 23-07-2024, 09.44 uur
De motor is opgehaald door een bergingsbedrijf.
De motor is opgehaald door een bergingsbedrijf.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

BORSSELE - Een motorrijder is dinsdagochtend gewond geraakt bij een eenzijdig ongeluk op de Assenburgweg in Borssele. Van ernstig letsel bleek geen sprake te zijn. De motor werd getakeld.

Het ongeluk gebeurde rond 07.45 uur in de bocht van de oprit naar de N62. Ambulancemedewerkers ontfermden zich over de motorrijder maar na onderzoek bleek vervoer per ambulance niet nodig te zijn. Het slachtoffer is door iemand opgehaald.

Een berger van Autobedrijf Kees Bek uit Hoedekenskerke heeft de motor getakeld. Vanwege het ongeluk moest de oprit tijdelijk deels worden afgesloten. De politie leidde het verkeer langs de ongevalslocatie.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren