Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Winkeldieven op heterdaad betrapt in Goes

Toegevoegd: 23-07-2024, 14.54 uur
De mannen konden ter plekke worden ingerekend.
De mannen konden ter plekke worden ingerekend.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft maandagmiddag twee personen aangehouden nadat zij in het centrum van Goes door winkelpersoneel waren betrapt op winkeldiefstal.

Een politiewoordvoerster laat desgevraagd weten dat het duo twee trainingspakken had gestolen. "Ze hadden een kleine maat onder hun kleding aangedaan en de alarmlabels afgeplakt met zilverfolie", aldus de woordvoerster.

Nadat het winkelpersoneel de twee staande had gehouden, wist de politie de dieven even na 17.00 uur definitief in te rekenen bij de Kreukelmarkt. Het gaat om mannen van 22 jaar oud uit het Drentse Eelde en Lelystad (Flevoland).

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ria o (28-7-2024 om 01:27)
Zou niet verkeerd zijn Wallie,maar dan wel een hele harde tik,maar of het helpt,ik denk het niet
Ik (24-7-2024 om 07:48)
Ze zijn hier op vakantie en hadden kleding vergeten meenemen. En ja dan ga je gratis winkelen.
wallie (23-7-2024 om 17:26)
Tja, wat moet je ermee? tikkie op de vingers geven dat ze een poosje hun klauwtjes niet meer kunnen gebruiken en hun moeder nodig hebben om hun gat af te vegen. Oh nee, dat mag niet. Beloven jullie dan dat jullie het nooit meer zullen doen?
Cookie-instellingen beheren