Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Scooterrijdster valt tegen ruit woning Goes

Toegevoegd: 23-07-2024, 15.02 uur
De scooterrijdster is naar het ziekenhuis vervoerd.
De scooterrijdster is naar het ziekenhuis vervoerd.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

GOES - Een scooterrijdster is dinsdagmiddag in Goes naar het ziekenhuis gebracht nadat zij tegen een ruit in de voordeur van een woning was gevallen.

Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 14.00 uur in de Jacob Catsstraat. Tussen de Bankertstraat en de Joost de Moorstraat belandde de scooter op de stoep en raakte de vrouw de ruit. Het slachtoffer zou samen met een man op de scooter hebben gezeten, maar hij raakte niet gewond.

De vrouw werd door een rapid responder van de ambulancedienst nagekeken en vervolgens door een regulier ambulanceteam opgehaald om vervoerd te worden naar een ziekenhuis. De scooter werd al snel in de omgeving gestald.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
job (24-7-2024 om 17:51)
12 jaar op de knutselscooter van pa. het blijven kideren........ sterkte met de vele pijnlijke plekken.......
fietser (24-7-2024 om 09:25)
Je weet toch dat je niet met een voertuig een trottoir op mag rijden. Of dat nu een fiets is, scooter o.i.d. Gebeurd te veel en te vaak tegenwoordig. Het trottoir is voor voetgangers. En kleine kinderen met een fietsje of stepje.
Joris (23-7-2024 om 17:43)
Met de deur in huis vallen krijgt zo wel een heel letterlijke betekenis. Kan lelijk uitpakken met dat gebroken glas, hopelijk valt het mee voor deze mevrouw.
Cookie-instellingen beheren