Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
28 files van totaal 87 km

Duitse auto inbeslaggenomen door politie, situatie "niet pluis"

Toegevoegd: 24-07-2024, 12.17 uur
Duitse auto inbeslaggenomen door politie, situatie "niet pluis"
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – De Walcherse politie heeft afgelopen nacht de auto van een Roemeen in beslag genomen. Het zou gaan om een spookvoertuig.

De politie zag in de nacht van dinsdag op woensdag een Duitse auto rijden. De auto werd aan de kant gezet voor een controle. Er bleek een Roemeen in te rijden. Volgens de politie was dit niet helemaal “pluis”.

Na een controle bleek het te gaan om een spookvoertuig. De auto is inbeslaggenomen.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wel eens (24-7-2024 om 14:46)
Das nog maar 1, zo zijn er vele die niet pluis zijn. Niet eens, je kan ook emigreren als het hier zo slecht is. Ik ben blij met de controles.
Niet eens (24-7-2024 om 13:55)
Dat wij een slechte politiek hebben, klopt, maar dat is dus politiek, SLECHT.... maar om elke keer mensen van een afkomst zwart te schilderen.... we zijn van vlees en bloed? Hier in nederland heeft 60 jarige keesje een prachtig luxe leven en timmetje van 14 idem dito... maar nog steeds zeiken.... welkom in nederland, LAND va schijnheilige zeikders... TFOE... want je buurman uitschelden is altijd makkelijker dan je armen uit de mouw steken en denken goh... hij is ook een mens, ik zal hem eens leren kennen
Dirk (24-7-2024 om 13:30)
De politie heeft het maar druk met onze Europese buren uit Oost-Europa. Winkeldiefstallen, mobiele bendes, balletje-balletje, inbraken in particuliere huizen, massale diefstal van elektrische fietsen, die na gestolen te zijn op transport worden gezet naar het land van herkomst. En nu dus ook spookauto's. Die Europese politiek van open grenzen heeft toch ook een hoop moois gebracht. En dan te bedenken, dat er nog een aantal (zeer arme) landen in de pijplijn van de Europese Commissie zitten om toegelaten te worden. Een mooi toekomstbeeld voor onze kinderen en kleinkinderen. Ik voorspel u, dat wij de komende twintig jaar genoodzaakt zullen worden onze ramen en deuren van tralies te gaan voorzien om dit gespuis buiten te houden.
JFK (24-7-2024 om 13:16)
een hele vooruitgang OPEN GRENZEN. Straks ook nog eens die Ukraiense criminelen er bij zover ze er al niet zijn.GEWELDIG land is het toch. Tijd dat er een een ECHTE regering komt.
Cookie-instellingen beheren