Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Asielzoeker bedreigt medebewoners met mes

Toegevoegd: 25-07-2024, 10.59 uur
Asielzoeker bedreigt medebewoners met mes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - Een 26-jarige man uit Vlissingen is woensdagavond  aangehouden omdat hij medebewoners van het asielzoekerscentrum in Vlissingen zou hebben bedreigd.

De politie werd rond 20.10 uur naar de opvanglocatie aan de Oosterhavenweg gestuurd na een melding. Een bewoner zou met een mes in zijn hand dreigende taal geroepen hebben naar medebewoners.

 Meerdere politieagenten en een diensthond zijn naar de locatie toe gegaan en hebben de man onder controle gebracht. Hierbij is ook een stroomstootwapen gebruikt ter dreiging.  De man is aangehouden en zit vast voor verhoor.

 

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thijs (25-7-2024 om 18:22)
Alle linkse mensen zijn weer helemaal in hun nopjes! Zo prachtig vinden ze deze verrijking van cultuur! Maar niet bij hun in de buurt hoor! Echte NIMBY's zadelen anderen graag op met de ellende die ze veroorzaken. Kijk ook maar naar Terneuzen. De burgemeester daar wil zoooo graag een azc, dat het gewoon verdacht is. Hij zal er zelf goed aan verdienen en aan de burgers heeft die pad schijt zoals je van een salonsocialist kan verwachten. Uiteraard heeft hij daar zelf geen last van. En uitzetten? Je denkt toch niet dat het handelswaar(!) van het COA uitgezet wordt? Weet je wel hoeveel geld daarmee gemoeid is? Het gaat ze bij het COA echt niet om de mensen hoor! Mensenhandel is volgens mij voor hun de normaalste zaak van de wereld
Mar (25-7-2024 om 14:11)
Inderdaad Zero Tolerance beleid. Meteen onherroepelijk het land !
Mijn mening (25-7-2024 om 12:38)
Man uit vlissingen???
Ad Jonkers (25-7-2024 om 12:02)
Geen pardon mee hebben en vechtersbazen zoals deze persoon meteen de grens over zetten en nooit meer binnen laten. Gastvrijheid is iets anders!
Miriam (25-7-2024 om 11:53)
Waarom zijn ze gevlucht, zo 1 moet juist direct het land gezet worden dit moet hier niet getolereerd worden.
De juiste mening (25-7-2024 om 11:12)
Enige wat we nu moeten doen maar we alsnog niet doen is deze man per direct het land uitzetten, zero tolerance beleid uitvoeren. Als je dit niet doet gaat dit een wilden westen worden en gaat het hier precies zo uitzien als waar ze voor gevlucht zijn
Cookie-instellingen beheren