Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Persoon vast met vinger in tankdop

Toegevoegd: 25-07-2024, 11.07 uur
De persoon zat bekneld met een vinger in een tankdop.
De persoon zat bekneld met een vinger in een tankdop.
© Foto: Brandweer Sluis
Door: Eugène Harthoorn

SLUIS – De brandweer van Sluis heeft woensdagavond iemand bevrijd die met zijn vinger vast zat in een tankdop.

De brandweerlieden werden omstreeks 21.50 uur zonder spoed opgeroepen voor een lichte beknelling aan de Praatvlietstraat te Sluis. Ter plekke bleek dat er een persoon met zijn vinger vast zat in een tankdop.

De persoon was na een half uur bevrijd.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (26-7-2024 om 10:24)
AT: Bedankt voor de uitleg. Heb zelf een Ford staan maar dit was mij nog nooit opgevallen. Straks eens even de tankdoppen open gooien bij de Ford en een andere haha!
Thera⁷ (26-7-2024 om 01:06)
Ja Jac dat klopt. AT bedankt voor de uitleg..
AT (25-7-2024 om 14:30)
Ford, bijvoorbeeld, heeft, een schroefdoploze tanktuit. Dit wordt gedaan door 2 terugslagkleppen aan het begin van het systeem. Om, anders dan zoals bij het tankstation, brandstof in de auto te kunnen krijgen, zul je deze beide open moeten drukken. Niet erg handig om dit met een vinger te proberen, maar je zal soms toch wat moeten als het speciale tuitje van Ford niet meer hebt. Al met al een hoop schade aan de auto, afgaande van de foto. De gehele zelfsluitende "dop" lijkt uit de zijkant van de auto geknipt te zijn. Hopelijk valt de schade aan de vinger mee.
Jac (25-7-2024 om 11:55)
En de vraag die iedereen zich nu stelt... waarom douw je je vinger in een tanktop? :-)
Cookie-instellingen beheren