Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 47 km

Minderjarige jongen bedreigt begeleider met mes

Toegevoegd: 25-07-2024, 11.36 uur
Het mes is door de politie inbeslaggenomen.
Het mes is door de politie inbeslaggenomen.
© Foto: Politie Basisteam Zeeuws-Vlaanderen
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – De politie van Zeeuws-Vlaanderen heeft woensdagmorgen een jongeman aangehouden voor het bedreigen van zijn begeleider met een mes. Het mes is in beslag genomen. De jongeman is in vrijheid gesteld.

De politie kreeg in de loop van de morgen de melding binnen van een bedreiging met een mes. Ter plekke heeft de begeleider aangifte gedaan en is hierop de minderjarige jongen aangehouden. Er waren echter geen getuigen en ook geen camerabeelden.

Tijdens het verhoor ontkende de verdachte de gepleegde feiten en moest de jongeman hierom in vrijheid worden gesteld. Het mes is in beslag genomen en de jongeman is aangezegd dat hij door de begeleiding beter in de gaten zal worden gehouden.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ineke (26-7-2024 om 12:55)
Vrijgelaten om ander mes te halen? En de hulpverlener moet nu steeds over zijn of haar schouder kijken of hij het niet opnieuw probeert. En ja-ja als er een God bestaat laat hij deze dingen niet gebeuren.
Vlissinger (26-7-2024 om 11:05)
Blijkbaar snappen veel.mensen hier niet dat er voor een veroordeling bewijs nodig is, er zijn geen camerabeelden en geen getuigen, wappies.
corrie (25-7-2024 om 18:07)
Ik geloof dat ik maar ander werk ging zoeken
Arthur (25-7-2024 om 17:58)
Een mes van bijna 30cm en geen enkele straf. Dat wordt later een delinquent.
Ja-Ja (25-7-2024 om 16:42)
Wanneer word God??? eens wakker?Hou op met spelletjes of ben je niet onze vader? Het rusten op de zevende dag is nu toch wel eens voorbij.???? Wakker worden en het tuig,oorlog,leugens enz. uit de wereld halen. Of ben je een leugenaar net als de gevallen engel,de satan, met zijn volgelingen. Ps Het zal voor vele te moeilijk zijn wat ik zegt.
Thera⁷ (25-7-2024 om 15:50)
Job heeft duidelijk een focus op pilletjes...
Cookie-instellingen beheren